Aktivni z nami

Kako postanem Aktivček?

Če vas zanima aikido, a ne veste zagotovo, ali bi ga želeli trenirati, vas vabimo, da si pridete ogledat naš trening. Prej se le najavite pri vodji kluba.

Če nimate izkušenj z aikidom ali drugimi borilnimi veščinami, vam priporočamo, da se nam pridružite v septembru oziroma oktobru ob začetku šolskega leta, ko organiziramo tečaj aikida za začetnike. Po približno štirih mesecih redne vadbe boste opravili prvi izpit in pridobili stopnjo 7. kyu.

Če ste zamudili pričetek začetnega tečaja in vas vadba aikida vseeno zanima, se lahko po dogovoru z vodjo kluba pridružite skupini za začetnike tudi med letom.

Za pričetek treninga ne potrebujete posebne opreme. Pridite v trenirki in majici.
Po mesecu ali dveh si boste kupili bel do-gi, ki mu mnogi pravijo kar kimono. Priporočamo tudi, da se seznanite s pravili lepega vedenja v doju.

Če pa bi radi odkrivali čare plavanja, pa ste dobrodošli, da se nam pridružite v Pokritem olimpijskem bazenu. Priporočamo vam, da se nam pridružite septembra, ko vpisujemo nove člane. Če pa ste malce zamudili vpis, imate pa neizmerno željo začeti, pa le pokličite ali pišite na kontaktni naslov.

Pri plavanju boste lahko tekmovali na različnih veteranskih prvenstvih, seveda če boste to želeli.

Kontaktni naslov

Predsednik društva  je Andrej Pirc.

@

info@aktivcek.com

Telefon: +386 (40) 435 183

Pristopna izjava za aikido

Ko se včlanite, izpolnite pristopno izjavo.

> Pristopna izjava v pdf formatu

website by msjr | 2008 - 2024